Inderøy kirkelige fellesråd > Aktuelt

Bryllupsplaner?

Bryllupsplaner?
Created by silje.vang.pedersen on 03.06.2016 14:30:56

Har dere planer om bryllup? Ta kontakt med oss! 


Vielse i kirken

​Bryllup er en fest for kjærligheten. At to mennesker ønsker å leve ved hverandres side livet ut. Det er verdt en fest! Ekteskapsinngåelse er en juridisk handling slik at vigsler må ha en spesiell vigselsrett, slik som prester har.

Når dere ønsker å inngå ekteskap er det en gledelig og alvorlig hendelse. Og vanligvis inviterer man til fest og feiring, med fine klær og god mat. Det ligger i oss at dette må vi feire. Det er mange måter å feire på, og det gjelder å fnne den formen man kjenner seg mest vel med. Kjærlighet er fantastisk!

Planlegging:

Ta kontakt med kirkekontoret for å avtale tid og sted for vielse. Brudeparet blir invitert til vigselsamtale med presten som skal foreta vielsen, men ta gjerne kontakt hvis dere lurer på noe før den tid. Brudeparet selv kan gjerne være med i planleggingen av seremonien i kirken, som tekstvalg og musikk. Har dere spørsmål eller ønsker ang musikken i vielsen ta kontakt med kantor Siv Anette Lorentzen på mail siv.anette.lorentzen@inderoy.kirken.no. Flott om dette skjer i god tid før vielsen slik at kantoren har mulighet til å innfri deres ønsker. 

Her på Inderøy er det i all hovedsak bryllup lørdager klokka 12.00, 13.30 og 15.00. Ønsker dere et annet tidspunkt er dette mulig å få til, bare snakk med oss. 

print